| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou

První velky dik jiz sem napsal muj Honzik 20.11.2002,kdy jsme spolecne s kolektivem privedli na svet mezi nas nasi Kamilku.
Chtela bych vsak pridat par pismenek z me strany jako rodicky.
Tuto porodnici jsem vybrala hlavne kvuli porodu do vody. Jelikoz porod znam jen z televize, prvni velky strach ze me spadnul u dveri porodnice, kde prijemna porodni asistentka Jolanka me privitala -jakoby jsme se znaly a byly kamaradky.:-)
to mi dost pomohlo a pak uz to byla pohoda, utulna-"rodinna"porodnice na me dychla utulnym dechem.Priznavam, ze jsem hledala porodni sal, nebot mi to pripadalo jako vetsi koupena.
vse mi vysvetlili, ukazali...no proste pohoda.uz dobra psychyka hodne pomuze k dobremu prubehu porodu.
kdyz nastala ta chvilka CH..prvni pocit kdyz jsem vlezla do vany byl, ze jsem snad na masazich v laznich, uleva a ta tepla voda mi delaly moc dobre.
Dodnes vidim jak vsichni mlcky koukaji do vany az to mimi se ukaze:-)))
Byl to muj prvni porod a navzdy zustane jako uzasne krasny pocit a rada budu na nej vzpominat.
Spousta lidi nepochopi jak do vody...???? Vsichni ohrnuji nos a rikaji, jak to musi byt hnusne a plavat v ....fuj..:-(((
ale OMYL...kdo nevidel neuveri.!!!!!!!! Lezite ve vode,¨vana je tmave modra.
Po porodu je sice trochu krve ,ale ve vode to neni az tak videt. Miminko navic je ciste, jen ma mazek a je uzasne, kdyz vam ho daji na brisko.
Musim rict, ze porod do vody mi pripada takovy cisty...asi takovy pocit jako kdyz vlezete pod sprchu,nebo plavete v bazenu.
Kamilce je uz 5 mesicu..leti to,ale i pres to ze mi neni uz 30,dalsi ditko si preju a me kroky povedou opet sem do teto porodnice.
jo..holky a pan primar je uzasnej,hezkej, mladej kluk:-) to ze je primar jsem zjistila az na odchodu:-))))
jsou tam vsichni skvely a priznavam, ze se mi po tydnu domu FAKT nechtelo. S kamilkou jsme si to tam uzivaly maximalne a i diky klidnemu prichodu na svet je uplne vpohode a klidne miminko.
Vsem doporucuji tuto porodnici.Hlavne tem co maji strach a nevedi co a jak, boji se bolesti....
No a UUUUUUUUUUUZASNE dobre tam vari,klobouk dolu...takovy tvarohovy knedliky nedela ani moje babicka.
Hodne stesti pane primari.
Holky ze Zamberka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.