Ahoj Dančo,
omlouvám se že píšu až teď ale Barunka a domácí práce mi zabírají dost času a na internet nemám vůbec myšlenky.Předpokládám, že pokud jsi byla v únoru ve 36.týdnu, tak nyní máš už doma nějakého čudlu. Takže moc děkuji za gratulaci, kterou jsem si přečetla až nyní(mimoch. udělala mi velkou radost,ani jsem nečekala nějakou odpověď,hlavně jsem se chtěla podělit o zkušenosti)a určitě mohu také pogratulovat k tomu tvému zázraku přírody, i když nevím jestli ke kloučkovi nebo k holčičce.To je ovšem jedno, hlavně jde o zdraví.Další informace je Ti tedy už k ničemu, ale třeba poslouží někomu jinému.
Po porodu nám na porodním sále nabídli poslední volný nadstandartní pokoj. Sice ten nejdražší, tedy za 1300,-na noc (doporučuji pojišťovnu OZP, která připlácí 500.- na noc), ale zaplať pánu bohu za něj,protože už jenom ten fakt že můj přítel a nyní už úžasný táta mohl jít se mnou na pokoj a čekat až nám po třech hodinách přinesou ten náš poklad bylo pohodové.Nedovedu si předsatvit, že bychom ty první dny a hodiny netrávili společně.
Skvělé zázemí je samozřekmě přímo na pokoji, tedy záchod a koupelna, což člověk hlavně ocení že nemusí běhat někde po chodbě, když mu v pokoji spí mimo, které člověk nechce opustit hlavně v prvních dnech kdy sleduje i jestli ten drobek dýchá.Uf,uf, to je ale věta rozvitá, možná ne správně, ale vystihuje moje pocity.
Musím říci, že jsem byla dost v pohodě a ne malou váhu přikládám i výše uvedeným faktům.
Sestry si také nemohu vynachválit. Všechny byly moc příjemné a ochotné, i když každá po svém.
Pokud bych to shrnula, tak jakýkoliv nadstandartní pokoj vřele doporučuji. O klasických pokojích po třech jsem neslyšela nic dobrého.
Ahoj zdravím a všem nastávajícím maminám přeji hlavně skvělé lidi, kteří dělají svoji práci rádi. Monika
Předchozí