Přidat odpověď
Maruška na toto musím reagovať. Presne tento istý "problém" (problém to pritom naozaj nie je) mám aj ja. Veľmi dlho som sa pre to trápila, hanbila som sa za moje malé pysky ktoré sú naozaj veliké!! Asi nejak tak ako ty píšeš. Tiež som veľa čítala aj o operácii, ale nikdy som sa na to neodhodlala. Až raz som stretla jedného muža, ktorý ma z tohto všetkého vyliečil! Keď sme sa spolu milovali prvýkrát, nič nehovoril, ale hneď potom mi povedal že sa mu strašne veľmi páči že som taká "pyskatá", že ho to nenormálne vzrušuje, že je to proste super, a že presne také sa mu páčia. Naozaj, odvtedy som bola pri ňom oveľa oveľa uvoľnenejšia, bola som pyšná na to čo tam dole mám a urobila som z toho svoju prednosť. Preto lebo som vedela že ho to berie a bolo to na ňom vidieť. Nikdy nezabudol na kompliment, vyžíval sa v tom, keď mi to robil pusou, ťahal ich veľmi jemne zubami, sal....no proste všetko bolo krásne. Nehovoriac o tom že jeho telo bolo úžasné a naša vzájomná sexuálna príťažlivosť bola až neskutočná! Bohužial náš vzťah sa nikdy nestal "legitímnym" vzťahom, bol medzi nami vlastne len sex, ale nikdy nezabudnem na to ako mi pomohol, zvýšil mi sebavedomie. Odvtedy už mám pri sebe 5 rokov stáleho partnera s ktorým nám to klape, ale ten sex nikdy nebude taký aký bol s mojím bývalým "pyskuchtivým" milencom. Môj terajší partner ma berie a miluje celú takú aká som a nad mojím prirodzením sa nepozastavuje vôbec. Dúfam že aspoň trošku som ťa Maruška povzbudila.
Předchozí