Ahoj všem,co chcete porodit v podolské porodnici!!!
Rodila jsem tam 3.4.05.Nebudu se rozepisovat o průběhu porodu,protože si to každá zažila sama,ale musím říct,že úrovenˇporodního sálu je suprová a chování porodních asistentek je vynikající.Já jsem měla por.as.Polánskou a byla jedinečná.Myslela jsem si,že hezký přístup k pacientkám bude nadále stejný i na odd.šestinedělí,ale to jsem se hluboce mýlila.Převezli mě na odd.P1 kde jsem strávila 6 dní.Chování setřiček se nedá srovnat s chováním asistentek na por.sále.Na odd.šestinedělí jsou sestry rozděleny na sestry ženské a dětské,dětské sestřičky se nám věnovaly relativně hodně,protože naučit se dobře kojit je přeci jen práce,ale i tak byl mezi sestřičkami rozdíl,některé záleželo víc a některé méně jak dobře budu kojit a když to nebylo dostačující tak malou naštouchli lahví,ženské sestry byly až na pár vyjímek neochotné,otrávené,že vůbec musí pracovat.Přitom v tak krásném prostředí musí být pracovat jedna radost.To můžou jít někam jinam.Dokonce v noci když jsem potřebovala pomoc s malou tak jsem se nemohla doklepat na sesternu,protože dětská sestřička pracovala na pokoji a ženská sestra spala a byla velice podrážděná,že jsem si dovolila na ně zaklepat.No nic,já byla hlavně ráda,že mám zdravou dcerku a nic není důležitější.Samotnou kapitolou byla paní co rozdává jídlo.Nejen,že byla ušmudlaná a neupravená tak nám hlavně sprostě nadávala,že ještě nemáme ,,sežrané" jídlo a že to je hrůza co tu leží za ,,krávy",ale s bezva spoluležícími na pokoji jsme se tomu jen zasmály.Snad kdo byl dobře pořád naladěný a usměvavý tak to byla asi sanitářka?co nám ráno dávala kalhotky a stlala nám postele.Moc nám pomohla sestřička Barunka.Té moc děkuji.Tak jsem se z toho vypsala a jdu za malou,která se právě probudila.
Předchozí