V Podoli som rodila pred 2 tyzdnami. Najskor som bola ulozena na odd. P3, kde mi zacali vyvolavat porod koli prenasaniu. Dostala som dopoludnia nejaku tabletku, ktora ma mala zacat otvarat. Poobede som zacala mat hrozne bolesti brucha a pani doktorka na P3 mi oznamila, ze bude zaciatok porodu. Porodny sal je krasny, uvitala ma prijemna Dr.Števikova-predstavila sa, co v Podoli nie je samozrejmost. Prvu vec, o ktoru som ju prosila bol epidural. Vsetko to bolo zkomplikovane, lebo nikdo si na P3 nevsimol, ze mam Streptokoka, az pani doktorka Stevikova.dodatocne mi dala antibiotika a dlhe hodiny, bez epiduralu, som cakala kedy mi pustia vodu. Ked uz to vypadalo, ze budem rodit, zacali dietatku padat srdecne tepy.Pani doktorka dala nejaku trubku na hlavičku mojho Jakubka a promptne zavolala svojho veduceho, ktory sucho a bez vysvetlenia povedal nie mne, ale pani doktorke-bude sekcia. Aby som to skratila, mam krasneho chlapceka, zdraveho a na brusku malu jazvicku, ktora sa dobre zahojila. Tymto chcem hlavne srdecne podakovat Dr.Stevikovej za jej nesmierne ludsky pristup a profesionalne kvality, por. as. Slavatovej a sestricke Mirke, ktora nam pomohla s kojenim.
Předchozí