Milá Judito, na začátku obou mých těhotenství jsem měla stejné pocity. Zhruba až do 3.-4. měsíce jsem také měla bolesti v podbřišku, takže jsem se každou chvilku pozorovala, jestli náhodou nekrvácím. Ale vše bylo vždy v pořádku. Když se mi pak zvětšilo bříško, bolesti ustaly. Ovšem zase mi začalo tvrdnout břicho - cca 10x za den, což je podle mého pana doktora ještě v normálu. Takže myslím, že bolesti v podbřišku na začátku těhotenství jsou docela normálním jevem a přeji Vám, abyste tyto počáteční obtíže brzy překonala a s radostí očekávala narození miminka. S pozdravem Ilona.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.