Pročetla jsem si zde názory na Michal a Michael, nevím tedy, co se nelíbí na Michalovi, obě jména jsou užívaná stejně a budete jim říkat (nebo říkáte) Míšo a bůhvíjak jinak. Můj přítel se jmenuje Michal a nepřijde mi to jako hrozné jméno. Pak tedy, co jména Michaela a Michala, moje kamarádka je přímo naštvaná označí-li ji někdo jako Michaelu, zakládá si na Michale:-) Podle mě jsou obě jména krásná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.