Rodila jsem poprvé. Bylo to 20.11.2002. Porod byl vyvolávaný, 10 dnů jsem přenášela. Už při příjmu jsem se setkala s paní doktorkou Dostálovou, která mě prohlížela. Ujmula se mě žákyňka, která se učila na porodní asistentku. Samozřejmě se mě zeptala, zda mi to nevadí. Také mi byla přidělena tamní porodní asistentka. Porodní oddělení je moc pěkné. A především jsem byla naprosto nadšena z paní doktorky a porodních asistentek. Byli naprosto úžasné. Trpělivé,vstřícné a milé. Cítila jsem se naprosto skvěle.Nic mi nenařizovali, jen mi pomáhali. Opravdu jsem nemohla být v lepších rukou. Vzpomínky na porod mám jen ty nejlepší. Oddělení šestinedělí je hodně zastaralé, ale čistota a pořádek je tam udržován. Modernizace je otázka času a hlavně peněz. Sestřičky na šestinedělí byli velice ochotné a vstřícné. V jakoukoliv denní i noční hodinu. Obdivovala jsem jejich nasazení. Příští děťátko bych chtěla znovu přivést na svět v porodnici na Obilním trhu. Moc tuto porodnici všem doporučuji. Nikdy nezapomenu na paní doktoru Dostálovu, žákyňku Andreu Augustovu a porodní asistentku paní Brzobohatou. Díky jim mám jen ty nejkrásnější vzpomínky. Přeji všem maminkám, aby měli jen ty nejlepší zkušenosti. Hodně záleží na lidech a já jsme měla obrovské štěstí. Přeji ho všem. Kateřina Hartmannová
Předchozí