Ahoj Barčo, plánuju napsat nějaký podrobnější popis mého výzkumu :-))), koukala jsem, že jsem to napsala před těma 2 lety docela stručně, nevěděla jsem, že to fakt tak funguje :-) Tak ti překopíruju kousek z plánovaného článku :-) Takže:
Čípek je taková boulička veliká jako hrozen vína nebo možná švestka :-) umístěná vzadu v pochvě, na stěně blíž k zádům. Možná by se vám při hledání mohlo zdát, že jste už jste na konci a že čípek nemáte, ale máme ho každá, takže ještě kousek dál a najdete ho :-) V tom čípku – hrbolku – švestce je dírka, cíl cesty spermií.
Problém je v tom, že pochva jako elastický orgán, je i po milování víceméně stažená a svojí stěnou uzavírá dírku v čípku. Představte si, že si přitisknete dlaň na našpulené rty, potopíte se do vody a snažíte se napít. Moc to nejde :-))) Když dáte dlaň pryč, napít se je snadné i kdybyste nechtěly, kapka vody se do pusy dostane. Stejně tak je to i s čípkem (v našem příkladě našpulené rty), stěnou pochvy (dlaň) a spermatem (voda). Potřebujeme tedy, aby se sperma = ta loužička :-), dostalo k dírce v čípku. Proto oddalujeme stěnu pochvy od čípku a tím umožníme spermatu dostat se k dírce v čípku a dovnitř do dělohy a dál...
Snad se mi to lépe povedlo popsat, jestě na tom budu pracovat, pokud mě manžel pustí k PC :-) Jinak otěhotnět hned první měsíc asi není zase taková utopie, někomu se to povede, ani nechce :-) Držím palečky, abys nemusela dlouho čekat, ale i kdyby, tak jednou se to s největší pravděpodobností povede :-)) Jo a papej kyselinu listovou - jde kopit v lékárně. Někde jsem četla, že připravuje děložní sliznici na uhnízdění vajíčka a rozdíl když ji bereš a ne je značný - když ji bereš, je děložní sliznice měkkoučká a pohodlná jako bys usadila zárodek do křesílka v obýváku a když ne, tak jako by seděl v předsíni na dřevěné lavici :-) Vtipný :-) Jo a gratuluju k manželovi - 3x denně je dost dobrý :-))
Veronika
Předchozí