Byla jsem na tom dost podobně. Manžel děti nechtěl nikdy (to jsem věděla od začátku vztahu, jen jsem doufala, že "to" nějak přirozeně "naskočí" každému - ale nefunguje to...) z prvního manželství má dospělého syna. Když na mě mateřské touhy přišly, nepomohlo tiše doufat a zkoušet vysvětlovat ani prosit. Nakonec jsem se musela dostat k k zoufalé taktice "nůž na krk". Bez dětí si život opravdu nedovedu představit. Mě bylo 27 manželovi o 13 let víc, takže jsem musela počítat i s tím, že opravdu může trvat dlouho, než se to vůbec zadaří. Nabylo to vůbec jednoduché - otěhotněla jsem po 8 měsících snahy (samozřejmě spíš z mé strany), ale stálo to za to. Teď mám už zase spády na druhé mimi a situace se celkem podobně opakuje.... Jen s tím, že už jsem zase o čtyři roky starší a může to trvat ještě déle... Držím ti moc palce, ať ti to vyjde míň "bolestně" než u nás !
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.