Evo-neresim to. Meli jsme podobny problem s vyukou na hudebni nastroj. V Kanade na zakladni skole se ucila moje dcera hrat na zobcovou fletnu (asi 2 roky), ale pak jsme se prestehovali do USA a tady ve skole hraji deti na ukulele. To vis, ze se v tom moje dcera zpocatku nekolik mesicu pekne placala (a to chodi na hodiny piana uz nekolik let). Ve ctvrtleti mela same jednicky (tady A a E), ale z hudebniho nastroje B (snad z milosti). Vubec jsem to nekomentovala, naopak jsem ji velmi pochvalila jak je sikovna. To prece neni pro zivot tak strasne dulezite. Sama jsem kdysi hrala na housle, a to tak spatne, ze si vsichni zacpavali usi... Dostavala jsem trojky, obcas dvojky (take z milosti). Nastesti jsem mela rozumne rodice, a tak jsem ani na housle ani na hudbu nezanevrela. A to je asi to nejdulezitejsi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.