Ahoj :-) o čaji na posílení dělohy jsem neslyšela, jen jsem někde četla, že na posílení dělohy PŘED PORODEM je čaj z maliníku, ale ten se pije až v termínu porodu, jeho pití dřív by prý mohlo způsobit předčasný porod. A na ženským čaji je myslim napsáno, že se nemá pít v těhotenství. Zeptej se v lékárně. A ke té skleničce :-) Taky si dávám každý večer sklenku :-)))) a taky pomalu plánuju druhé mimi :-) Udělám to tak, že dokud nezjistím, že jsem těhotná, nebudu nic měnit, pak přestnu s kávou, vínem, kouřenim a tak :-) Někde jsem četla, že je sklenka vína povolená i v těhotenství (ale asi nemysleli bohužel denně :-( že je důležitější psychická podoha maminky. Já to v minulym těhotenství neriskovala, ale moje kamarádka si sem tam sklenku i v těhotentví dala (1 za měsíc asi :-) Ty zjistíš, že jsi těhotná teprve, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v děloze a začne vylučovat těhotenský hormon HCg (ten co barví tehotenský test na fialovo :-), jinak těch 14 dní před tím, když ještě nevíš, že jsi těhotná, pluje oplodněné vajíčko volně vejcovodem a s tvým krevním oběhem ještě není propojené, takže si vínka ani nevšimne. Takže snad mu sklenička nevadí :-) Určitě zase napiš :-) Veronika
Předchozí