Rada bych prispela do diskuze.Pred mesicem jsem porodila u Apolinare na levem porodnim sale.Od prijmu se mne na vse zeptali zda souhlasdim s navrzenym postupem./klasma,holeni/. Prvni dobu porodni jsem stravila s manzelem na pokoji s vanou. Porodni asistentka mi do koupele pridala bylinky,ktere mi byly velmi prijemne a zrejme mi dost pomohly. Z Vany jsme spolecne presli na porodni sal kde jse posleze porodila. Tlacili jsme spolecne s porodni asistentkou i s manzelem vedle porodnicke postele pouze na zaver porodu vlastni porzeni meho chlapecka jsem si lehla do polohovaci postele. Asistentka me porodila bez nastrihu i kdyz muj chlapecek vazi 3250g.Predem jsem si pripravovala hraz nekolik tydnu pred porodem urcite mi to pomohlo.Po porodu jsme spolecne s manzelem meli tu moznost ,ze jsme miminko meli asi pul hodiny u sebe,pak ho detska sestricka odnesla na oddelenia ja si mohla odpocinout. Byla jsem velmi unavena ale stastna. Musim rici,ze okolo jeste porodily dve dalsi maminky takze prace mely porodni asistentky hodne ale byly velmi mile a ochotne. Urcite vsem doporucuji porod u Apolinare. Chodila jsem i na predporodni kurzy,kde jsem se dozvedela spoustu novych veci,ktere mi okolo porodu byly velmi prinosne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.