Zdravím všechny maminky. I já se těším na své první miminko.Jsem sice na začátku těhotenství,ale poslední dobou však začínám mít velký strach z porodu. Čím víc o tom člověk slyší....no určitě to znáte. Proto bych vás chtěla moc poprosit o pomoc při výběru "správné" porodnice. Četla jsem a slyšela jsem hodně o fakultce v HK. (Mám to tam nejblíž)Taky jsem hodně četla o porodnici ve Vrchlabí, ale čím víc se o ní dozvídám, tím větší mám pocit, že jde o mediální tah. Tak nevím. Moc vás prosím o radu. Přidávám i svůj email. Děkuju moc za vaše námety. Magda
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.