6.ledna tohoto roku se mi narodilo první dítě, chlapeček Honzík. Protože pocházím z jiného města a přestěhovala jsem se za manzelem už těhotná, všechno pro mě bylo nové a celkem složité. Třebíčskou nemocnici jsem neznala, stejně jako její porodnici. Překvapilo mě, že mě mnoho žen nejrůznějšího věku ve městě nebo při prohlídkách na gynekologii uklidňovalo a porodnici vychvalovalo. Pana primáře doslova opěvovaly. Musím opravdu z celého srdce poděkovat. Péče, přístup i pochopeni ze strany personálu byly úžasné. Pan primář po porodu dokonce i osobně pogratuloval. Sestřičky byly perfektní, trpělivé a vždy s dobrou náladou, ať už jsme je vyrušovaly brzy ráno nebo v noci. Pro prvorodičky měly zvláštní pochopení. Cítila jsem se s malým skvěle a ráda bych touto cestou poděkovala panu primáři a celému jeho oddělení. Jste úžasní.Děkujeme, Petra Hrabcová
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.