Já osobně proti hradecké porodnici nic nemám,protože jsem zdravotník,tak bych ani nikam jinam rodit nešla.Když se něco děje,tak je tam vše hned dostupné a nedochazí k nějakému prodlení.I moje osobní zkušenost s touhle porodnicí je vynikající.Ale nakonec se musite rozhodnout sama.Doporučila bych Vám se obrátit na soukromou porodní asistentku:p.Chvátilovou,ta dokaže dobře poradit,je nestranná a přece jenom je to odborník.Sama jsem její služby nevyužila,ale od kamarádek vím,že dokáže k porodu dobře připravit i poradit."Císlo na ní je.723501177 nebo email:pavlina.chvatilová@centrum.cz.Příště její služby určitě využiju.Ať ten porod dobře dopadne,když budete rodit kdekoli.Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.