| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k dotazu Uplakané miminko

Milá Kristýno, přijde mi, jako by náš Kuba vypadl Vašemu Tomáškovi "z oka". Je to také mooooc ubrečené miminko, i když teď už se to lepší a začíná aspoň trošku reagovat na hlasy. Já řešila pláč tím, že jsem ho nosila od narození ve vaku, teď v šátku, ale už se lump docela pronese :-) V kočárku pořád brečel, spal jenom když byl vážně hodně unavený a to jsme pak s ním museli jet jako s pokladem - malé drncnutí a byl vzhůru a brečel. Spal ale max. 30 min.

Od 5. mesice ho vozim na brisku hlavickou k sobe, vypodlozim mu hrudnicek dekou, ted uz mu radsi davam i ksiry, hrozne se krouti a na brisku vydrzi jet 30, 45 minut a je stastny, ze vidi. Doktorka nam sportak zatim nedoporucila, sam totiz nesedi. Takze ho bud vezu na brisku nebo tlacim prazdny kocar a prcka mam ve vaku.

Sam si take hrat neumi, porad se mu nekdo musi venovat nebo se musi nosit. Nemam moc silu nechat ho brecet - je to dost hystericky jekot a nekdy i prestaval dychat - des!!! Je to dost vycerpavajici (a to mam jen jeho, Vy se musite venovat i starsimu). Se spanim nam take delal problemy, ted ho proste davam spat az kolem pul devate, devate a je to s minimalnim brekem. Zato pres den je usinani hruuuza. Nekdy usne u kojeni, nebo zabere, kdyz s nim lezim v posteli. Ted bych ho rada naucila usinat pres den! Asi to bude chtit hoooodne premahani a hlavne klidu z me strany.

Kdyztak mi napiste na mail, kdyz budete chtit, at neco na ty uplakanky vymyslime spolecne :-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.