| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Máme dvě babičky. Jedna je dáma s vyfešákovanou chaloupkou a jen ona ví všechno nejlíp, diskuze se připouští pouze pokud nakonec souhlasím s jejími názory. Děti si nemají pomalu kde hrát. Druhá je ... vypadá o hodně starší, má pěkně zedřené ruce z hospodářství a vnoučata k ní oblíkám do tepláků, pohovoříme o životě aniž by mi do všeho kecala a dávala dobré rady.
Můžeš hádat ke které jezdíme všichni nejraději a nejčastěji.
Úplně stejné je to s porodnicí ve Vrchlabí. Dost jsem se divila jak je to zařízení jednoduché a starší než jak jsem byla zvyklá v Praze. Rybička se tam před 14ti měsíci narodila. Jeli jsme víc jak 200 km. Kvůli porodu bych jela jedině zase do Vrchlabí a nikam jinam. Můj manžel má stejný názor. Mám děsivé zkušenosti ze dvou dalších porodnic, takže mám, bohužel, s čím srovnávat. Přežít porod - to tady čtu ve většině příspěvků. Je to smutné čtení, zvlášť když vím, jak se porod dá nádherně prožít a užít si ho. Většina žen nemá to štěstí jako já, mají na to pouze jeden či dva pokusy. Díky Vrchlabí jsem objevila, že porod je úžasné završení toho devítiměsíčního těšení se na děťátko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.