Máme dvě babičky. Jedna je dáma s vyfešákovanou chaloupkou a jen ona ví všechno nejlíp, diskuze se připouští pouze pokud nakonec souhlasím s jejími názory. Děti si nemají pomalu kde hrát. Druhá je ... vypadá o hodně starší, má pěkně zedřené ruce z hospodářství a vnoučata k ní oblíkám do tepláků, pohovoříme o životě aniž by mi do všeho kecala a dávala dobré rady.
Můžeš hádat ke které jezdíme všichni nejraději a nejčastěji.
Úplně stejné je to s porodnicí ve Vrchlabí. Dost jsem se divila jak je to zařízení jednoduché a starší než jak jsem byla zvyklá v Praze. Rybička se tam před 14ti měsíci narodila. Jeli jsme víc jak 200 km. Kvůli porodu bych jela jedině zase do Vrchlabí a nikam jinam. Můj manžel má stejný názor. Mám děsivé zkušenosti ze dvou dalších porodnic, takže mám, bohužel, s čím srovnávat. Přežít porod - to tady čtu ve většině příspěvků. Je to smutné čtení, zvlášť když vím, jak se porod dá nádherně prožít a užít si ho. Většina žen nemá to štěstí jako já, mají na to pouze jeden či dva pokusy. Díky Vrchlabí jsem objevila, že porod je úžasné završení toho devítiměsíčního těšení se na děťátko.
Předchozí