To máš tedy pravdu. Nikolka je takový náš zázrak. Když jsem jí čekala a ještě nevěděla, že ji čekám, bavila jsem se s kamarádem, že děti asi mít nikdy nebudem. A ejhle ona byla už na cestě :o)))
Jméno Nikola jsem si vybrala když mi bylo asi tak 8let a když se mi to i po tolika letech líbilo, tak nebylo co řešit :o))) Je pravda, že málo jich není.
Já mám tchyni docela v pohodě, spíš je to pravý opak. Teď bude hlídat Niku poprvé a hned celý týden tak z toho mám docela strach. To jak popisuješ dělá moje máma. Přijde ke mě domů když tam nejsem a uklidí mi a vyhází všechno co tam najde. A ještě mě seřve že jsem třeba měla v lednici něco prošlého apod.
Od pondělí mám týden dovolené s Nikolkou, tak se těším jak si odpočinu. Papa. Už se těším co mi zase napíšeš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.