V Neratovicích jsem sice nerodila, ale byla jsem tam na operaci dělohy asi před 5 lety a upozorňuji - i za 4-lůžkový pokoj se standardním vybavením se platilo (asi 70 Kč/den), dvoulůžkový nadstandard (lepší postele s vyšší matrací, tmavý nábytek, telefon, televize, klimatizace) byl za 500/den a jednolůžkový za 1500/den. Platila jsem tenkrát i za tu operaci několik tisíc. Přístup lékařů a sester mi připadal vcelku příjemný, ve srovnání s dneškem bych řekla standard. Nezapomenu ale na svou první noc po operaci, kdy přímo naproti mému nadstandardnímu pokoji někdo myl do pozdních nočních hodin cosi kovového (asi mísy) a věru nebylo to potichu, ohleduplnost nulová.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.