Přidat názor k anketě manželce
:o) Každoročně jezdíme na jednu bohoslužbu konanou pod širým nebem, i když je to pro nás dojela zajížďka. Posledně, už coby matka staršího dítěte a navíc těhulka jsem se tak trochu rozhlížela kolem - bylo tam relativně dost mamin a dokonce se tam i kojilo! Já sama tam taky kojila, ještě o rok dřív, když byla Verunka menší, tehdy jsem jaksi neměla čas koukat kolem sebe, co dělají ostatní. NEmám pocit, že by to tam někomu vadilo, i když třeba starších (starých) lidí tam bylo hodně. Matně se mi vybavuje, že jsem jednou kojila i přímo v kostele - ač sama nevěřící, povídání faráře mě tak zaujalo, že mi bylo líto odejít a řvát jsem tam dítě taky nechat nemohla :o) Ani tehdy mi nikdo nic neřekl...
TeĎ jsem byla na kontrole po šestinedělí a můj lékař tam vzpomínal na jakousi gynekologicko-porodnickou přednášku, kam šla též jeho tehdy kojící manželka, a protože nebyla jediná matka v sále, kojilo se tam o sto šest a starší děti si tam pobíhali... Prý to byla přednáška s nejhezčí atmosférou, jakou zažil :o) Lukáš tam tehdy asi chyběl :o)))
Ono se kojit dá všude, protože všude se to dá provést diskrétně. Akorát mě nenapadá, jak bych diskrétně kojila na nudistické pláži, mám pocit, že jakékoli pokusy o diskrétnost by akorát byly upozorňováním na sebe :o)
S.
Předchozí