| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

:o) Každoročně jezdíme na jednu bohoslužbu konanou pod širým nebem, i když je to pro nás dojela zajížďka. Posledně, už coby matka staršího dítěte a navíc těhulka jsem se tak trochu rozhlížela kolem - bylo tam relativně dost mamin a dokonce se tam i kojilo! Já sama tam taky kojila, ještě o rok dřív, když byla Verunka menší, tehdy jsem jaksi neměla čas koukat kolem sebe, co dělají ostatní. NEmám pocit, že by to tam někomu vadilo, i když třeba starších (starých) lidí tam bylo hodně. Matně se mi vybavuje, že jsem jednou kojila i přímo v kostele - ač sama nevěřící, povídání faráře mě tak zaujalo, že mi bylo líto odejít a řvát jsem tam dítě taky nechat nemohla :o) Ani tehdy mi nikdo nic neřekl...

TeĎ jsem byla na kontrole po šestinedělí a můj lékař tam vzpomínal na jakousi gynekologicko-porodnickou přednášku, kam šla též jeho tehdy kojící manželka, a protože nebyla jediná matka v sále, kojilo se tam o sto šest a starší děti si tam pobíhali... Prý to byla přednáška s nejhezčí atmosférou, jakou zažil :o) Lukáš tam tehdy asi chyběl :o)))

Ono se kojit dá všude, protože všude se to dá provést diskrétně. Akorát mě nenapadá, jak bych diskrétně kojila na nudistické pláži, mám pocit, že jakékoli pokusy o diskrétnost by akorát byly upozorňováním na sebe :o)

S.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.