Ráda bych poděkovala Markétě za její informace. Přiznám se, že jsem to tak trochu tušila, že nemusím tu radostnou zprávu hned a všem, hlavně ne zaměstnavateli oznamovat. Říkám si, že počkám po dovolené, což bude asi polovina pátého měsíce, pak už to na mě bude zřejmě poznat. Doufám, že zaměstnavatel ocení mou loajalitu a "nepovolá" hned druhý den dotyčnou z MD-RD. Ve zkušební době naštěstí nejsem. Když nepodepíšu dohodu o skončení pracovního poměru, mohu to řešit třeba neschopenkou, kdyby můj zaměstnavatel trval na návratu mé předchůdkyně? Děkuji Dáša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.