Já jsem teď v 5 týdnu, ale ráda bych se s Vámi podělila o zkušenost na porodnici a oddělení šestinedělí v nemocnici na Fifejdách, když jsem tam jako sestřička byla loni na praxi. Je sice pravda, že zde kladou velký důraz na kojení, ale co se týká personálu, tak děs a hrůza,hlavě když u porodu není tatínek. Sestřičky hrubě nadávají maminkám,že jsou hysterky, s ničím jim neporadí. Prostě moje noční můra. Na Fifejdy bych určitě rodit nešla a ani nepůjdu. Chystám se na návštěvu do Vítkovic, slyšela jsem jen samou chválu. Navíc na Fifejdách rodíte ve vykachlíkovaných boxech jako někde v kravíně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.