ahojky, mám fakt velký problém!! už 4 roky mám lupénku a nevím co s tím!!
Ted sice beru nějaké tabletky (laktobacily a zinek), také mi hodně pomáhá slunce a sůl - až k zmiznutí!!! ale přijde zima a angína a je to tu zas!!!
Lidičky poradte... jaké čaje? či co brát?? Máte někdo kontakt na dobrého lékaře v Praze a v okolí? Je jsem z Těšína a nikdo dobrý tady fakt není!!
Přitom lupénka se u nás nikde neobjevila - v rodině - vůbec nikde ani prababička. Prostě přišla angína, také kouřím a jednou jsem si oholila nohy a lupénka!!!!!!!! tak poradtě DIKY MOCCC!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.