Nemůžu jinak než oponovat. Mám dvě děti ale mezi tím jsem měla ještě dceru a jelikož první syn byl od malinka vychováván podle vašeho stylu zkusila jsem to i s ní. Bohužel ve 4. měsíci zemřela na syndrom náhlého úmrtí. Již nikdy když mi lékaři řekli že jsem mohla jedním úderem v jedné sekundě zachránit svou malou holčičku kdybych tu Nany doma měla mi dalo důvod proč má nyní naprosto zdravá dcera nespala s námi v posteli. Nikdo si nedovede představit co prožije matka když jí zemře dítě a proto mě velmi rozlobil váš příspěvek. Je velká škoda že nepřipustíte jiné možnosti výchovy dítěte. Má holčička by žila kdybychom Nanny tenkrát doma měli a i přez určitou poruchovost musím říct všem maminkám. Pořidte si ji a nelitujte jediného vstanutí k dětem. Lepší než později litovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.