ahoj.Dnes jsem 35+6tt a byla jsem se podívat po plzeňských porodnicích.Mám takový pocit,že omdlím.Vyděsilo mě to opravdu k smrti.Do dnešního odpoledne mě trápili křeče v oteklých prstech na rukou a kotníky jako melouny - bolavá žebra a namožená záda nekomentuji - ale nyní mám spíš depresi z toho, co bude.Ráda bych věděla, jestli mám jenom já strach z porodu a následného pobytu v porodnici, nebo je to u všech stejné.Fakt je mi teď hrozně a maličký ve mně to asi cítí, protože se nespokojeně vrtí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.