| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

No nevim co by na tomto clanku bylo uceloveho.Jamuzu srovnat porod ve Vrchlabi pred ctyrmilety a porod v Hradci Kralove pred tremi mesici. Ano,vse zalezi na personalu a ne kazdaporodnice praktukuje to co ja jsem si uzila v Hradci, ale velice se to podoba tomuto clanku. Nikdo se me na nic neptal,manzelakeme pustili temer az kdyz jsem skoro rodila (pry bylo hodne plno),klizma me provedli aniz by se me ptali, oxytocin mi taky pichli aniz bymi kdo neco rekl( na muj dotaz jsem dostala odpoved- mate bolesti uz hodne dlouho a mame tu hodne rodice- skvele jak si ulehcuji praci,proste jen zbytecne podani oxytocinu), ze sprchyme vyhaneli, ze jsem tam pry dlouho. Kdyz jsemse prala jestli to nejak vadi porodu,tak pry ne,ale kdyby se jim tam kazda takhle dlouho sprchovala,tak by byli na suchu. Uzasne.Chtela jsem rodit ve drepu,ale na me prani mi odpovedeli,ze se specha(stale hodne rodicich). Mezi nohy mi koukalo stridave sedm lidi!Ikdyz jsem na zacatku rikala,ze nechci zadne mediky(na zacatku se me sami ptali).Lezela jsem na te postely a pripadala si jak kdyz rodi krava,ne zena.Asistentka mi sundala bryle, ale kdyz mala vykoukla na svet a ja ji prosila aby mi je nasadila,ze malou nevidim(mam hodne dioptrii)tak mi vubec neodpovedela a malou odnesla.Kdyby za nimi manzel neutikal,tak by mu vubec nikdo nerekl,ze muze jit taky.Malou mi nazpet prinesli az za dve hodiny.Ne ze by mela problemi,jak jsem se hned ptala,ale nestihaji.
Tohle vsechno jsem si prozila v roce 2005. Myslim,ze nasim maminkam by to bylo hodne povedome, takzepodle me se clanek trefil do cerneho. Ve Vrchlabi jsme tohle totiz ani zdale nazazily.Tam bylopravdu porod v takovem klidu apohode,ze na to hrozne radi vzpominame.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.