| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Tak moje zkusenost je tedy spis opacna - kdekoliv jsem v Praze rekla, ze chci rodit ve Vrchlabi, pomalu se se mnou nebavili a nechteli me osetrit. Takze jsem tam nakonec jezdila z Prahy i do poradny, protoze jsem na to nemela naladu a vymyslet si, ze chci rodit nekde jinde se mi nechtelo. A taky jsem tam nezazila, ze by tam nejak pomlouvali jine porodnice a vyzdvihovali se oproti nim. Tady to kazdou chvili nekdo nadhazuje, ze nekdo tvrdi, ze Vrchlabi je nejlepsi - me uz to prijde uplne uchylny, je to jako nemoc. Proste jsou tam mamky vetsinou (taky ne vsechny) spokojeny, nic vic, nic min, nerozumim tomu, proc to porad spoustu jinych zen tak popuzuje. Z toho clanku mi nic takoveho nevypliva - srovnava praktiky, ne konkretni porodnice a navic je pouzit minuly cas, nikde se tam nepise, ze je jedine tam super a ostatni ze sou spatne! To si tak vykladate leda vy. Taky se mi tam libilo, to jo, nemam ale potrebu pomlouvat jiny porodnice, taky proc, k cemu, kdyz je znam leda tak z prohlidky nebo z vypraveni..? Nebudu se hadat, ze je Vrchlabi nejlepsi porodnice, bezesporu existuje i spousta dalsich dobrych porodnic, taky kazdemu vyhovuje jiny pristup (me take spis vyhovovala ta zdanliva (NE)VSIMAVOST .. a osobne jsem moc rada, kdyz slysim, ze se to ve spouste porodnic vylepsilo a ze tam mamky zazivaji fajn porody a jsou spokojene, mam radost, ze se nase porodnictvi lepsi, ale nechapu, proc nejake zene vymlouvat, ze to v te porodnici, kde rodila ale urcite neni tak skvele, jak tvrdi a ze urcite jinde je to taky dobry nebo jeste lepsi...? jak mi to tady casto vyzniva, kdyz to tak ctu...
Zensky, prejme si bezproblemovy a dobry porody, zdrave a stastne deti a prestanme do sebe rypat kvuli tomu, ze te se libi v te a te porodnici :-))) Kazda zcela pochopitelne budeme vychvalovat tu, kde jsme byly spokojene, stejne tak jako treba doporucujeme zubare, u ktereho jsme spokojene a dalsi doktory - a to je jedine dobre, ne? Proc prosimvas neustale nekoho popuzuje skutecnost, ze je nekde hodne lidi
spokojenych? To by nas spis melo tesit, ne?....;-) Musim rict, ze me treba osobne tesi - i presto, ze jsem sama rodila ve Vrchlabí, i to, ze posledni dobou cim dal tim vic zen z meho okoli a mych kamaradek je velice spokojenych v Praze u Apolinare :) Urcite se udelal za posledni roky velky pokrok v mnoha porodnicich, mnoho jich je zrekonstruovanych a nove, velmi moderne vybavenych...jak je to s kde s pristupem, to uz je otazka, ale fakt je, ze co jsem ja hledala z pro me nejak rozume dostupnych porodnic, tak jen ve Vrchlabi nabizeli tolik moznosti rodit prirozene a umiznili mi porod do vody, takze timto u me byla volba jasna :-) A s tim prirozenym porodem a extatickym zazitkem nemohu jinak nez souhlasit :)

Jejda to jsem se rozepsala, dekuji tem kdo jste se celym prispevkem prokousali :-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.