Jinak ještě k té extázi :o) Stejně exakticky jsem vnímala jak první, tak druhý porod... bohužel ten první mi byl naprosto nepochopileně co nejvíc znepříjemňovaný a ač mi třeba byly nabízeny léky proti bolesti už na příjmu, ve skutečnosti nikdo neposlouchal, co mi od bolesti ulevuje, ale zato mně tlačili mě do věcí, které jsem vnímala jako velmi bolestivé... o tom, jak se na vnímání bolesti projeví zastrašování a následné obavy o (naprosto zdravé) miminko-plod ani nemluvím :o(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.