Milé budoucí maminky,
první i druhý termín porodu už mám za sebou a našemu Petříčkovi se stále nechce ven. Nebudu tedy ještě psát o mém porodu, ale aspoň pár postřehů z předporodní péče v hořovické nemocnici.
V těhotenské poradně si můžete vybrat z několika lékařů a lékařek. Já jsem na doporučení kamarádek začala chodit k panu primáři dr. Klánovi. Jeho přístup byl vždy profesionální, bohužel k němu chodí velké množství žen (nejen budoucích maminek),takže v čekárně jsem vždy strávila 2 i 3 hodiny a věřte mi, že v těch letních vedrech mi bylo leckdy na omdlení.
Na ultazvuky jsem pravidelně chodila k pí dr. Křenkové,která byla vždy velmi milá a ochotně mi popisovala vše, co bylo na ultrazvuku vidět a odpovídala na mé otázky. Nikdy jsem si nepřipadala, že bych jí byla na obtíž nebo jí jakkoliv zdržovala.
Také jsem se s manželem zúčastnila předporodní besedy s prohlídkou porodních sálů, kde opět byly všechny sestřičky velmi milé, ochotné a usměvavé. Porodní sály vypadají opravdu nádherně s veškerým komfortem, určitě stojí za to si je prohlédnout,dodá vám to pocit větší jistoty a zažene strach z neznámého.
V 38 tt jsem začala chodit na natočení monitoru a i tady mi sestřičky všechno ukázaly a vysvětlily a stále uklidňovaly, že se nemusím ničeho bát.
Takže v předporodní péči si nemůžu opravdu na nic stěžovat. Přesto se porodu hodně bojím, ale pevně doufám, že vše dobře dopadne a já vám za několik dní napíši, jak probíhal můj porod v Hořovicích.
Všem přeji pohodové těhotenství a bezproblémový porod.
P.S. Jenom taková malá poznámka:
Vyplněný dotazník s informacemi o hořovické porodnici na těchto stránkách už dávno není aktuální.Nejaktuálnější informace najdete na www.aperio.cz
Předchozí