v první době porodní můžeš být na nadstandardním pokoji a na vlastní vytlačení miminka jdeš buď na sál nebo na tzv. alternativní pokoj. Vana v obou těchto místnostech, můžeš jí využít i v první době porodní, pokud je volno. Jinak na nadstandardech je sprcha. Já jsem hekala na nadstandardu 1 den a 2 noci (ve vaně jsem byla ta tu dobu aspoň 4x, vždy nejníň hodinu, spíš 2) a na vlastní porod (20 minut, než jsem porodila naší Marušku a asi 2 hodiny, než vyšla placenta) jsem přešla na porodní sál, rodila jsem na stoličce. Pak mě převezli zpět na ten náš pokoj, kde jsme strávili další týden. LaPepa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.