Přidat názor k dotazu Nespavost
Milá Iveto!
Když jsem četla tvůj dotaz, měla jsem pocit, jako bych to psala já před několika měsíci, jen s tím rozdílem, že já jsem každou půlhodinu nekojila, ale ohřívala láhev s mlékem, protože už v té době byla dcera odstavená. Já i manžel jsem už byli naprosto vyčerpaní a zoufalí. Nechtěli jsme ji nechat tzv. vykřičet, ale chtěli jsme se už konečně jednou vyspat. Já jsem v té době ještě k tomu byla těhotná, takže ta únava byla dvojnásobná. Hledali jsem radu kde se dalo. A díky bohu našli jsme pomoc. Objevili jsme metodu pevného objetí od Jiřiny Prekopové a během jednoho týdne naučili naši téměř nespící dceru prospat celou noc bez probuzení. Je pravda, že tahle metoda asi není vhodná pro každého, ale zoufalý rodič dělá zoufalé věci :o) Opravdu to vřele doporučuji! Dcera spí od té doby bez problémů. Jen teď je to trošku horší, protože se jí narodila mladší sestra, ale to už je o něčem jiném.
Doporučuji přečíst si nějakou literaturu od Jiřiny Prekopové (Portál) a uvažovat, jestli by to pro vás nebylo řešením.
Přeju pevné nervy a brzo klidné noci!
PS: dcera byla diagnostikována jako lehce hyperaktivní a a přesto dokáže prospat celou noc.
Předchozí