Taky jsem měla podobné starosti, ale pokud chodíš do poradny v nemocnici, tak se zastav na porodním sále a pokud porodní asistentky nebudou mít zrovna moc práce, tak Tě ochotně provedou po porodním sále a vše Ti vysvětlí, včetně toho, co si máš vzít s sebou do porodnice. Aspoň já mám takovou zkušenost. Pokud chodíš do poradny jinam, zkus si třeba zavolat a domluvit se. Rodila jsem v místní porodnici před 3 měsíci a byla jsme moc spokojená, jak s přístupem porodních asistentek, tak s přístupem lékařů. I prostředí je příjemné. Všem doporučuji!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.