Milé nastávající maminky. Jak může laik kritizovat postup zkušeného personálu nechápu! V průběhu porodu dát epidurál? Asi lékaři vědí proč ne!Můžou se zastavit stahy apod. Já jsem tlačila seč to šlo a přesto se malé nechtělo-byla jsem hrozně vysílená, nakonec stahy ustaly. Podali mi něco na podporu stahů-poté doslova vlít na sál doktor,jehož tvář si pamatuji dodnes a rázně mne oslovil,abych sebrala poslední síly a zabrala,že teď už jde o miminko. Tohle mne opravdu probralo-dostala jsem o to maličké strach-kašlala jsem na nějakou bolest. Porod bolí,ALE když vám to malé stvoření ukážou-rázem na vše zapomenete.A za tento přístup panu doktorovi mohu jen poděkovat! Nadstandart na 4 noci v porodnici? Na co? Nemyslí maminky jen na své pohodlí? Každému mohu Slovany doporučit. Ano-pokoje,wc a sprchy sice nic moc, ale velký i malý sál jsou nové. Na pokoji jsme byli 3maminky.Z toho jedna s dvojčátky(doma na ní čekala 3-letá ratolest)i té vděčím za rady a pomoc. Lékaři byli skvělí,sestřičky vstřícné a lidské ve dne i v noci. Chystáme se na další mimčo a docela mám strach ze zpráv, že by se Slovany měli rušit. Hodně mi daly předporodní cvičení a kurzy u pí. Lukešové. Věděla jsem do čeho jdu! Děkuji tímto VŠEM,kteří pomáhali naší Markétce 31.5.2001 na svět a za následnou péči o nás obě! Doufám, že tímto příspěvkem jim vynahradím vyčítky nespokojených mamin.
Předchozí