Dne 2.6.2005 se nám v Podolí císařským řezem narodila krásná holčička. Musím říci, že porod proběhl snad až nad očekávání velmi hladce. Lékaři přítomní na porodním sále se mi před "zákrokem" představily a šli na "věc". Potom jsem byla převezena na JIPku - kde musím říci, že by ty sestřičky měly být placeny zlatem. Péče velmi kvalitní. Celkem jsem v porodnici strávila 9 dní. Jestli budeme mít další mimčo, tak bych do Podolí šla rodit znova. Všem nastávajícím maminám držím palce a nebojte se a neplánujte co a jak bude - stejně je to potom všechno úplně jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.