| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Šternberk

Také jsem rodila ve Šternberku.Byla jsem na vyvolání,po třech tabletách na otevření se mi po 15ti hodinách narodil Mireček císařským řezem,měl chudáček kolem krku pupeční šňůru a ta ho nechtěla pustit na svět.
V nemocnici jsem celkem strávila 13dní,protože jsem měla problémy s jizvou.A musím říct,že co se u mě vystřídal za tu dobu celý personál,tak díky jim vzpomínám na porod jen v dobrém!
Pan primář,zástupce primáře,doktoři,doktorky a hlavně sestřičky tam jsou všichni moc milí,hodní,trpěliví a já jsem se cítila v dobrých rukou!!!
Až na paní doktorku Horákovou.V prvé řadě mě zaráželo její arogantní chování.Bylo to docela změna po až téměř přátelském vystupování jejich kolegů.Ještě horší pro mě byl její bolestivý způsob vyšetřování.V den porodu nebyla jediná,která zjišťovala v jakém stadiu jsou mé porodní cesty a ve srovnání s ostatními,bylo její vyšetřování opravdu velice necitlivé a já si v těch chvílích opravdu připadala,jako pokusný králík :-((
Zrovna ona mi měla propíchnout plodovou vodu,což se jí po několikaminutovém "šťourání" ve mně nepovedlo.Během bolestivé kontrakci jsem se asi trošku prohla,což okomentovala slovy,ať se jí tam nekroutím,jak paragraf.
Když jsemm se jí v bolestech a už opravdu zoufalství zeptala,kdy už to asi bude nebo,kdy mi vykape kapačka,tak mi zas jen odsekla,že jsem teprve na začátku a to nejhorší mě teprve čeká....
V těch těžkých chvílích mi moc pomáhala sestřička,která byla moc hodná!!!
Císařský řez byl pro mě vysvobozením a jsem moc šťastná,že všechno dobře dopadlo.
Jsem prvorodička a jednání a přístup dr Horákové mě skoro až odradilo mít druhé dítě.Pokud druhé miminko bude,ráda odrodím zase ve skvělé nemocnici ve Šternberku,ale pokud bude mít službu paní doktorka,tak budu muset požádat o jiného lékaře.S ní už opravdu nechci mít nic společného!!!Svým perfektním kolegům docela kazí pověst porodnice.........
Kaštylová Olga

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.