Zdravím všechny, kdo tady píše své názory.
Rodila jsem také v ČB před 8lety a nyní se chystám o totéž.To, co jsem si tady přečetla a opravdu jsem poctivě četla všechny názory,musím se zapojit i já do této debaty.
Je jasné,(tedy doufám)že se mohlo za těch 8 let cokoliv změnit, ale jak to tak čtu, tak o tom pochybuji.Do porodnice mě poslal tehdy můj gynekolog,kvůli přenášení.Z nemocnice mě poslali zpět domů, že je času moře, ať nastoupím po víkendu.V pondělí mě přijali a začali mi dávat injekce.Druhý den tj.úterý mě sestra zavedla na "hekárnu" a jen tak mě tam nechala,aniž by mi cokoliv řekla.Když už jsem tam odseděla celý den a měla stále větší bolesti,dala mi injekci, abych si odpočinula,jinak bych neporodila.Takže jsem nachvilku usla, ale po chvíly to začalo nanovo.Nakonec jsem porodila i za přítomností mého partnera,i když se cítil možná jak já, nebóť sestra mu řekla:Na co tady proboha jste??Držte jí hlavu ať jste tady něco platnej,nebo taky:nepleťte se(i když stál chudák na jednom místě)Když tedy opomenu neusálé vyšetřování mladým lékařem, který si dojednával rande se sestrou, když ve mně neustále šátral a tvrdil jí,jak už cítí hlavičku,když opomenu sestru, co mi dávala klystír, se slovy: no nebuď haklivá děvenko!A hlavně se na chodbě nepoto!! Opomenu doktora, který prohlásil,že do rukavic se nevejde, protože jsou čím dál menší,a taky 100kg sestru, která mě na stole otáčela na bok a prohlásila:paní je trošku obézní!...je toho o mnoho víc,,třeba jak jsem stála v andělu na studené chodbě,protože jsem musela počkat,nebo právě to, že mě sestra holila a nějací studenti se dívali jak se to dělá.........
Jen jsem chtěla dodat,že šestinedělí bylo taky děsné,sestry pořád chodily a mačkaly mi bradavky a já pak chytla záněty a přestala kojit.
Také to, že mi nikdo neporadil, co s hemeroidama a já mám dodnes problémy.
Bylo mi pouhých 18 let a nejsem žádná háklivka, ale přez to vše mám dnes hrůzu jít tam za těch pár měsíců.Bylo toho víc, a hlavně ty pocity a vše okolo bylo opravdu děsné a budu doufat, že jak některá z Vás píše..prostě chytnu třeba dobrou směnu:-)Jinak se mějte všichni dobře a přeji krásná a zdravá miminečka:-)
Předchozí