Ahoj Barčo, dostala jsem se na rodinu po dlouhý době - měla jsem dovolenou. Taky mám vždycky docela problém najít vzkaz od tebe, asi to dělám blbě :-)))) Kdyžtak mi piš na mejl - veronika.vtipy@seznam.cz . Musela jsem si ho založit, aby mi známí nehltili schránku v práci, proto ten název :-) Jinak k miminku, to s tím bývalým CHÁPU!!! Taky by mi to bylo líto :/ Třeba se vám to povede taky teď někdy a pak budete chodit s bývalým na plavání kojenců :-DD Jinak našla jsem zajímavou statistiku na www.antikoncepce.cz:
Naděje na otěhotnění z jednoho pohlavního styku je pouze 3 %. Uvolněné vajíčko je schopno oplodnění jen 24 hodin, spermie nanejvýš 2 dny. Pokouší-li se pár o otěhotnění, je zapotřebí mít pohlavní styky alespoň třikrát týdně. Při této frekvenci otěhotní během jednoho měsíce asi 15 % žen, během půl roku asi 60 %. Nedojde-li k otěhotnění ani během jednoho roku, je to rozhodně důvod k pátrání po příčině a lékařské pomoci (u žen s velmi nepravidelným cyklem a u dvojic, které měly problémy s otěhotněním v minulosti, už dřív). Současná lékařská věda dokáže velkou většinu případů neplodnosti vyřešit.
Takže vidíš, že otěhotnět hned 1. měsíc není žádná sranda. A co se týče ovulačních testů, ty za mě nebyly :-), takže s něma nemam vůbec žádnou zkušenost... Já jsem ovulaci zjistila, podle toho, že mě bolelo uprostřed cyklu břicho jak praskl ten folikul s vajíčkem (někoho ovulace fakt bolí - je to taková bolest, že jsem byla i párkrát v nemocnici, myslela jsem si, že mám zánět slepýho střeva :-) Takže pak když jsem zjistila, že je ta bolest od ovulace, nepotřebovala jsem testy, ale stejně to trvalo docela dlouho :-// No uvidíme, jak to bude s tim druhym. Jinak ti přeju úspěch hned ve 2. měsíci snažení :-) a zase napiš :-) Veronika
Předchozí