| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Ahoj,
ja rodila v Krci pred tremi tydny, dokonce jsem mela u porodu "sveho" doktora. Zdanlive bylo vsechno v pohode, porod trval od prasknuti vody 6 hodin, ukoncen bohuzel klestemi. To co nasledovalo potom nikomu nepreju, 8 dni na nadstandartu, problemy se spanim miminka, s moji poporodni depresi (opousti me pomalicku teprve ted), kterou nikdo nerozpoznal a nelecil, potize s kojenim, ktere vyustily do podavani UM.... Nestala jsem o zadne leky u porodu, bolesti mi neprisly tak hrozne, presto jsem dostala 2!!! injekce Dolsinu (dost husta droga!!), ptala jsem se, zda je to nutne, ze nic nepotrebuju, rekli mi, ze to urychli porod a na mimi to nema vliv (neni to pravda, do mimi to prechazi placentou a mimi pak par dnu jen spi), tak jsem souhlasila. Bohuzel, diky tomu jsem cely pobyt v nemocnici stravila jako v rausi, vse vnimala z dalky a jednim uchem tam a druhym ven, nepamatovala jsem si, co mi rikaly sestry, doktori, rodina... Deset ddnu po porodu jsem mela narozeniny a vubec nic jsem nebyla schopna vnimat, ani radost z nadherneho briliantoveho prstenu od manzela... bylo by to na dlouhe a smutne povidani. Sestry detske na prvni pohled i poslech superochotne, ale ve skutecnosti nebyly schopne doopravdy pomoci ani s kojenim (nebo nekojenim), ani s odpovedmi na dotazy (treba proc mimi porad jen spi a spi a nebudi se ani hlady), jen me zmatly a zpanikarily.
Uzasne byly vsechny sestricky gynekologicke. Tem jsem moooc vdecna za peci a ochotu.
Zaver - do Krce jedine pri druhem a dalsim porodu, kdy uz vis, co a jak s ditetem, se sebou, nebo kdyz strasne moc chces kojit (jako ja), ale ani to neni zaruka. Nebrat 100% vazne to, co personal rika a dat na selsky rozum.
A trvat na tom, ze zadny Dolsin!!! Mam dojem, ze personal chtel porod urychlit a usnadnit sobe, ne mne. A to nemluvim o tom, ze jsem se i pres nastrih roztrhla az do konecniku a sit me museli v narkoze (maly byl na me prilis velky a potrhal me i uvnitr).
Nechci te nijak vydesit, prezili jsme oba, uz jsme doma a je nam lepe a lepe.
Krc je na druhou stranu jedina baby friendly nemocnice v Praze, ma vynikajici detsky JIP, kdyby neco a neni tam takovy naval jako jinde.
Pokud bych mela znovu rodit, asi bych tam sla opet, striktne bych trvala na svem porodnim planu, pokud by nebyl ohrozen zivot miminka a na odd. sestinedeli bych si veci delala po svem, ne po jejich. Pak by to byla opravdova pohoda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.