Ahojte všichni,chtěla bych vyjádřit poděkování porubské porodnici a zároveň ubezpečit všechny nastávající,že nemusí mít z ničeho strach.Rodila jsem v červnu své první a byla jsem jak se patří pořádně vystrašená,bolesti byly fakt hnusné,ale doporučili mi epidurál-a mohu říct že takovou úlevu jsem nečekala.všechno mi vysvětlili(teda hlavně porodní asistentky).Rodila jsem v noci,takže jsem doktora viděla jen dvakrát a mohu říct že to stačilo!asi jsem měla "štestí"na nejhoršího v celé porodnici(všichni ostatní lékaři co jsem pak poznala na šestinedělí byli milionoví!!).Ten hrozný a škaredý se myslím jmenoval Pecel a když ho vzbudili k porodu-do té doby jsme byli jen se sestřičkou skoro po tmě,hrála mi relax.hudba,asistentka mluvila tlumeným hlasem a vše bylo moc uklidnující..tak přišel rozsvítil všechny světla a začal příšerně křičet aŤ tlačím..samozřejmě jsem byla z něho tak vedle,že mi to moc nešlo,ale díky sestřičce která mě držela za ruku a dýchala se mnou,dívala jsem se na ni a ona mi ukazovala kdy zatlačit,¨jsme to zvládli(nezapamatovala jsem si bohužel jméno,ale byla moc hezká)-šití bylo taky bolestivé,ale když vidíte drobka vedle sebe na všechnu bolest už nemyslíte.doktor došil a odešel beze slova..no no comment!
takže toliko z mého porodu,snad to byla jen vyjímka,protože jsem měla jinak pocit že tam pracují opravdoví profesionálové s obrovským vcítením_teda soudím podle vsech sestřiček,které jsem měla možnost poznat...takže díky a příště zase v Porubě!
Předchozí