Moje zkušenost není ani špatná ale ani nejlepší.Co se týká porodu samotného udělali co mohli, můj chlapeček byl na mě veliký a paní asistentka Wernerová mi ležela na břiše abych ho vůbec dostala ven:-( (za což ji děkuji), nástřih mi dělali a stejně jsem se ještě na jednom místě natrhla+ještě půl pochvy..Ale co mi trochu zklamalo, že jsem chtěla darovat pupečníkovou krev a podle toho jsem se rozhodovala, kde budu rodit.Na sále mi pak řekli, že krve v pupečníku není tolik aby se jim to vyplatilo.Nevím ale myslím ,že koukat na cenu setu pro odběr, když to může někomu zachránit život..Sester bylo málo, miminek moc a tak sestřička (jinak moc milá) neměla čas poradit ani s kojením.Klidně mi dali pro malého glukózu v lahvi s dudlíkem, když jsem ještě neměla dostatek mléka.Samozřejmě jsem měla strach, aby malý potom dobře sál ale to si tam nepřipouští.Pravdou je, že to Davídka nijak nepoškodilo a kojím ho stále (je mu osm měs.) Jinak pokoje dobré, sprchy + WC hezké a dostačující.Jen to příšerné jídlo!!! Jako kojící matka dostat k jídlu výživná kolínka smíchaná s bramborem (to i můj muž koukal) nebo hrachovou pomazánku či co to mělo být, to je dost hrůza. Takže zásoby s sebou. A poplatek za taťku u porodu 1000,- ne tři sta.Tak přeji jen hezké zážitky a vzpomínky Jitka
Předchozí