před rokem jsem rodila v Podolí, ležela jsem tam na rizikovém v 7,8 měsíci, kde byli sestřičky i ostatní přímo božští,proto jsem se rozhodla pro porod tam. Při porodu byly všichni moc hodní,ochotní, začala jsem rodit normálně, ale pak nastalo masivní krvácení a porod byl dokončen císařem v epidurálu. Miminko jsem si mohla pochovat hned na sále, to bylo super, sestřičky malou ukázaly hned i manželovi. Pak jsem šla na Jipku, strávila tam noc ,vše v pohodě.Ráno jsem byla přestěhována na pooperační oddělení , naštěstí sestřičky tam skvělé, ženské i ty dětské, staraly se jak mohly, jen s lékařkou jsem nemohla moc mluvit nebot vizita byla několikavteřinová , když jsem druhý den i v dalších dnech říkala, že mám vysoké horečky a bolí mě břicho čím dál víc , řekla paní doktorka, že je to k laktaci a porodu a že to mám rozrehabilitovat. Já ale nemohla už ani chodit ,několikrát jsem i upadla z bolesti a slabosti. Naštěstí čtvrtý den tam byl jiný lékař a "rozjel "velkou akci-odběry, vyšetření,léky,transfuze- měla jsem totiž velikou krevní ztrátu a musela dostat 3xkrev, ale to už jsem měla zánět dělohy a krevní sraženinu v pánvi,otravu krve a život na kahánku, strávila jsem tam ještě další 4 týdny, bylo mi tak zle, že jsem malou ani nemohla mít u sebe, neměla jsem samozřejmě ani mléko,tak byla dokrmovaná.Naštěstí sestřičky pomohly se vším, ochotně. Takže závěrem: Nebýt jen jediné mladé paní doktorky, která měla málo času, pro svůj mladý věk asi i malé zkušenosti a podcenila mé stesky, hodnotila bych Podolí dobře.
Předchozí