Ahoj Lízo!Tyhlety "radíky" co ti budou doporučovat maso místo kojení taky znám ;-) . A kdybys pro změnu nekojila,budou ti povídat,že jsi měla,protože je to zdravé.Někdy mám dojem,že mi oponují jen aby ze mně vytáhli nějaké informace a doma mohli mudrovat ve stylu:"Ta Jana to teda dělá blbě!". Už jsem si zvykla zasvětit do svých potíží jen skalní přátele (i když ostatním se taky zmíním,ale jen okrajově,spíš tím hledám nová řešení,pokud by o problému něco opravdu věděli a znali něco co já ne). Ti ostatní do tvého problému stejně nevidí a i když jim vysvětluješ a vysvětluješ je to stejně k ničemu.
Kojit je docela určitě dobré,ale řekla bych,že kampaň na podporu kojení trochu přepískli - jak je vidět nejen na našich případech,ochrana před astmatem či potížemi s imunitou není taková jak se všude uvádí.
Já vidím výhody spíš v tom,že máš s sebou všude dobrou a nezávadnou baštu pro mimčo a rozhodně jsem přesvědčená,že kojení upevňuje vztah mezi mámou a miminkem. Je to prostě fajn a rozhodně kojení není něco za co by se žena měla nějak stydět a schovávat se s tím ;-) . Pa pa Jana
Předchozí