Letos 11. dubna jsem na Slovanech nakonec Císařskýkm řezem přivedla na svět krásného zdravého chlapečka a myslím, že o Slovanech můžu spolehlivě promluvit, protože jsem zde strávila vcelku 12 týdnů z mého těhotenství. Skutečnost je taková, že jde o starou budovu, do které se už nikomu nechce investovat, protože by měla být nová klinika na Lochotíně. Proto není prostředí ani na oddělení pro Patolog. a rizik. těhotenství nic moc ani na oddělení šestinedělí (na šestinedělí jsou alespoň nové sociálky), ale pokoje jsou nepříliš útulné na obou odděleních. ALE - kvalita personálu - jak lékařů, tak sester, to výrazně převýší. Setkala jsem se tu s neskutečně lidským a pozitivním přístupem a to mi pomohlo všechno to čekání (5.-13. týden těhotenství a pak 3 týdny před porodem + týden po porodu) přestát se zdravým rozumem, optimismem a pohodou - to čekání za to stálo. :o) Všem, kteří se o nás starali jsem vděčná za vytoužené dítě, které mám - jmenovitě paní Doc. Ulčové-Gallové, As. Hudcovi, Dr. Botsyruko a Dr. Haschovi a všem sestrám. Moc jim za to děkuji.
A kromě toho - pokud by vám kamarád - lékař z Plzně - měl poradit porodnici, které věří - byly by to Slovany. Alespoň moje zkušennost je taková...
Předchozí