Já mám také podezření že jsem těhotná je mi 15 let.Ale bylo by to hodně divné jelikož na konci školního roku jsme byly u kamarádky a tam sem se trochu opila tak to bylo v pohodě ale pak sem si lehla do jejího pokoje a ke mě přišel spolužák chtěl se semnou vyspat ale já ho odmítla a on dobrá bez sexu tak sme se chvíly líbala a já pak nák usla ,když sem se probudila a ptala se co se stalo tak mi řekl že do mě asi dvakrát vniknul ale jinak nic víc...Já brečela a on mi přísahal že se do mě nevystřík proto se vás chci zeptat jestli se musí kluk do holky vystříknout aby byla těhotná...Týden před tím sem dostala menstruaci no a po tom osudným dnu sem jí dostala hned za dva týdny to mi bylo divný ale nic sem z toho nedělala ale ted sem jí zase nedostala už týden a hodně se bojím dneska si chci jít koupit náký ten test....Prosím poradte mi taky nejsem nák extra skušená....Zdraví Tereza
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.