Také jsem rodila v Kroměříži- a velmi nerada a doufám, že naposledy. Porodnice je sice přestěhovaná do nových prostor, ale lidé a systém péče je stále stejně špatný. Do porodnice jsme dorazili v sobotu v 5.45 a byla zcela patrná snaha " přehodit " mě na ranní směnu. Ale já jsem se statečně nedala a v 5.52 se syn narodil. Díky takto krátké době strávené na por. sále se na mně personál nemohl dostatečně vyřádit. Přesto říkám, do Kroměříže už ne!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.