| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Vsetínská nemocnice a.s.

Rodila jsem v téhle nemocnici poprvé a naposledy a myslím si, že by bylo lépe, kdyby se tahle porodnice zavřela!
Všichni měli absolutně neprofesionální přístup! Na dotaz, jestli mohu porodit ve sprše se mě zeptali, jestli jsem normální. Nástřih hráze dělají bez rozdílu všem, což si já jako zdravotnice myslím, že je absolutní pohodlnost zdravotníků, neumět vystihnout dobu a navíc mě střihli v době, kdy jsem neměla stah! V jiných porodnicích se aspoň snaží po dohodě s rodičkou a upozornění , aby v tuto dobu netlačila nástřih nedělat, ale tady mi to dali prostě jako jasnou věc, že to dělají vždy a prej je to na ochranu matky, ale myslím si, že to je blbost, protože i jako zdravotnice vím, co nás ve škole učili a jejich praktiky považuji za mučení. Navíc dítě mi ihned po porodu odebrali a vůbec se nebral zřetel, ač se honosí oceněním, že jsou nemocnice , která vychází vstříc matce a dítěti, nebrali zřetel, že půl hodiny po porodu dítě poznává okolní svět a vnímá jej nejvíce a matka by měla v tuto důležitou dobu být i s dítětem. Navíc se mi vůbec nechtělo spát, protože jsem měla v břichu prázdno a nikdo mi nebyl schopen říci, kde dítě je. Pak mi jej donesli a malý ani nechtěl pít, když jsem prosila sestru, aby mi pomohla, osopila se na mě sprostě, že si každá rodička poprvé myslívše naivně a porodem to prý nekončí, jak si já mám myslet . Což už mě absolutně dorazilo. Nakonec to vyvrcholilo tak, že malý ani nedostal injekci TBC a vedle dítě očkovali dvakrát, malý zvracel a měl reflux, ale to jaksi nebrali v potas a mě týrali nejvíc o návštěvách kojením, ač dítě donesou příbuzným jen jako omotanou onuci nakouknout mezi sklo, ale to, že kolem něj chodí špinavý instalatér v monterkách, který jde spravit umyvadlo, to už je v pořádku. No, jsem absolutně znechucena a myslím si, že všecko, co k této porodnici kdo napsal, jsou jen kecy, lež a mazání medu kolem úst těm nezkušeným a těm, co porodnici ještě neznají. Inu, budoucí matky- vstříc Vsetínu do náruče, však si po porodu povíme- těšte se, ale počkejte, ještě si můžete myslet, že Vás to přece jistě nepotká! Cha chááááá

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.