Ahoj, bohuzel jsem mela stejne pocity a dojmy jako ty....byla jsem prvorodicka, na kurzu jsem nebyla, ale ze je to zbytecne a vse se dozvim na sale...plna ocekavani, ze uz se neco deje jsem dojela na prijem, asi po hodine a pul se mi zrychlyly bolesti, tak me prijali dolu na hekarnu...bohuzel se dostavily i bederni bolesti a tak jsem noc travila ve sprse a chozenim po mistnosti. Ze mam nejake bolesti, to mi nikdo nechtel pomalu ani verit, spat jsem nemohla a personal zacal byt dost neprijemny, co to zvelicuju apod...nasledovala ranni smena, ktera se se mnou moc nezabyvala, natoz aby me nejak povzbudila, nebo uklidnila, meli toho hodne, ale myslim si, ze i presto to slo lepe zvladnout. Spatne jsem se otevirala, tak mi dali kapacku, bolesti zad se zvysovaly a moje uleva neprichazela, jen mi kolemjdouci sestra rekla, at netlacim, ze se potrham. Avsak nocni sluzba i s lekarkou MuDr.Čihakovou, byla super, porod dopadl po 27hodinach uspesne narozenim me zdrave dcery. Dceru mi donesli az rano a zpusobem, ze jsem se nestacila divit. Dali mi ji na postel, lehnete si, zacnete kojit, kdyby jste neco nevdela, tak mi hodila listy na papir, at si to prectu...koukala jsem jako oparena...mam v naruci miminko a poper se jak umis...prvni koupani bylo i s druhorodickama, tak at ji taky umeju, pro me sok, tak jsem znovu musela rict, ze jsem to v zivote nedelala a to uz mi bylo malem do breku, moc jsem nepila, neprichazelo mleko a tak jsem byla spatna, ze dite nepribira, takze mi plakalo, neslo utisit a jediny co mi poradily byly cviky ze to musi byt prdiky. muj zajem jak pecovat o miminko byl zahy opet utren...mam se opovazit sahnout na nehtiky, nevytirat ouska, jedine kdyz neco uvidim z venku, mala mela suche nartiky na nozickach, tak jsem se ptala jestli ji muzu namazat, ze kdyz mam cim, tak jo...coz jsem pochopitelne nemela, tak bezel manzel neco koupit...proste jeden velkej sok!!!!!
Předchozí