Uz jsem tu psala, ze jsem rodila na Bulovce letos v cervnu. Byla jsem spokojena az na sestry z novorozeneckeho. Dokonce jsem psala stiznost panu primari gynekologicko - porodnickeho oddeleni, protoze obzvlast sestry, ketre mely smenu v noci z 13.na 14. a ze 14. na 15. cervna byly priserne. Smrdely cigaretama, muj chlapecek hodne plakal, sestry mi dokonce prinesly dudlika, abych ho pry uklidnila. Koupani probihalo podobne, jako popisovala pisatelka prede mnou. Nikdy pred tim jsem to nedelala a sestry, dost nervozne, me honily, at s tim pohnu, ze by miminku mohla byt zima. JA mela hruzu, aby mi nekde neupadl, neuklouznul, ale podpora ze strany sester nikde zadna. Kojeni, to byla kapitola sama o sobe. Opet, tady mate dite a kojte. Jak??? Podle napsaneho manualu. Jesteze jsem dostala kontakt na porodni asistentku, ktera me pak prisla navstivit domu a pomohla mi nejen rozkojit, ala hlavne mi odpovedela na vse, co me zajimalo. A to jsem byla pomerne teoreticky pripravena.
A dalsim problemem na Bulovce je ta priserna pani, co roznasi jidlo. ( mela jsem nadstandart) Veceri mi donesla v pul 5, ja jsem zrovna zkousela kojit,tedy jsem nemela sanci se najist, a ve 4.45 zase prisla a tac s jidlem odnesla, pry ze to je muj problem, ze jsem kojila a nejedla, kvuli me prece nebude delat prescas.
Pan primar se bohuzel doted nijak nevyjadril. Priste bych opet rodila na Bulovce, ale jen kvuli vybornym porodnim asistentkam, ktere mi tech 34 hodin, co jsem rodila, opravdu pomohly.
Předchozí