| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Vážené dámy,
poslední dobou tady čtu samou chválu na hradeckou porodnici. Doufám, že to je tím, že se tam hodně změnilo...jelikož já rozhodně pěkné vzpomínky nemám - tedy na zacházení při porodu (po porodu si nemohu stěžovat, bývala bych tam klidně zůstala déle než 5 dní)
Rodila jsem před devíti lety. Do porodnice jsme s manželem přijeli ve dvě hodiny ráno, protože mě praskla voda,žádné bolesti jsem v tu dobu ani dlouho potom neměla. Na příjmu, po mé informaci, že mi odtekla plodová voda, sestra s velkým despektem prohodila"no, kdoví co vám odteklo..". Jednoduchým testem posléze zjistila, že plodová voda to opravdu byla. Užila jsem si to tam opravdu dlouho a vystřídali se na snad tři směny, dcerka se narodila až před šestou večer. Po oholení a klystýru (na které se mě nikdo neptal, jestli chci nebo ne) jsem celou dobu musela být v posteli(údajně kvůli tomu že mě odtekla ta voda), několikrát mi cosi vpíchli do žíly, bohužel doteď nevím, co to bylo, tatož aby se mě někdo ptal. Připadala jsem si tam jako nesvéprávný idiot, který o sobě nemůže rozhodovat. Samotný porod, který trval asi 15 minut byl v pohodě, ale to co se odehrávalo před tím....Nyní jsem znovu těhotná a do Hradce, ačkoliv jsem místní už nepojedu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.